Wie zoekt, die vindt…

Dit weekend zijn lieve Berrie en ik onze trekrugzak gaan kopen. We hadden eerder al een poging ondernomen om die in de AS Adventure van een niet nader genoemde studentenstad in Vlaams-Brabant aan te schaffen, maar de man in kwestie was zo rude dat we weigerden er daar eentje te kopen. Hij snokte en snokte maar aan al die duizenden litskes, zonder ook maar één keer uitleg te geven.

Wel, Mister Know It All, we zijn naar een andere AS Adventure gegaan, in een andere stad en een andere provincie. Nèh! En daar was een hele lieve Dino – i kid you not, hij luisterde naar de naam Dino – die ons zeer uitgebreid uitlegde welk litske waarvoor diende en waarom sommige rugzakken zus en sommige rugzakken zo zijn. Met handgebaren en al! Conclusie van het verhaal: we zijn eindelijk in het bezit van erg stoere trekrugzakken, die overigens PERFECT door Dino zijn afgesteld op onze goddelijke lichamen. Ik durf er zelfs openlijk voor uitkomen dat we AFRITSBROEKEN hebben gekocht. Zo ver heeft Dino ons dit weekend gekregen. Wat een service! Nogmaals, in your face, Mister Know It All.

❤ Dino

De rest van de dagen vullen we – naast werken en vakantiejobben – voornamelijk op met plannen, plannen, plannen. Dit vrij chaotisch kaartje* toont aan dat er wel een paar tempels, eeuwenoude monumenten en watervallekes zijn die we zeker willen bezoeken in Zuidoost-Azië. Iemand zin om mee een route uit te dokteren?!

Oh ja, en we gaan ook naar Australië. HELP.

*klikken om te vergroten

3 thoughts on “Wie zoekt, die vindt…

  1. @ Ann-Sofie: Ik hoop dat Jorentje mij dan de weg komt wijzen in dat ballenbad. Njamie!
    @ Fien: Toevallig was dat Dino-exemplaar al wat ouder. Echte aanrader, die Dino. Als jij en Roeland ooit een muskietennet nodig hebben, ik zeg je waar naartoe!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s