Popsterren in Vietnam

De huidige popscene in Vietnam is booming. Pop is hot, rock en heavy metal iets minder. Het sentimentele liefdeslied (denk: Misery-Pop) draagt daarbij de voorkeur. Net als internationale popsterren en muzikanten moeten de Vietnamese muziekgoden strijden tegen de demonen van dalende cd-verkoop en piraterij. Hun inkomsten halen ze dus vooral uit concerten en memorabele optredens op televisie. Voor amper €2 kan je in Vietnam genieten van een vier (!) uur durend concert van je favoriete artiest(e). De popsterren hollen bijgevolg van hot naar her om een degelijk maandloon over te houden.Om hen te steunen heb ik alvast wat verantwoord research gedaan naar de populairste sterren in Vietnam.

Mogen we zeker niet missen:

Voor mezelf: de hottie Lam Truong. Dé popster die menige harten van Vietnamese meisjes doet sneller slaan. Vergelijkingen met Robbie Williams worden vaak aangehaald; need I say more? Geniet hieronder van zijn – ik vermoed – emotioneel liefdeslied. Vooral hoe hij rond 3min44 zo overtuigend zingt over “kaka” bekroont hem tot sexy motherfucker!

Voor Stijn: het sekssymbool Phuong Thanh. Kruising tussen Madonna en Britney Spears, maar dan met iets meer kleren aan. Vind ik persoonlijk maar flauwe koek, maar wie ben ik om Stijns plezier te misgunnen? Trouwens, niemand kan zo zwoel een raar stukje cake opeten als Phung Thanh. Al lijkt ze me in onderstaande clip nogal aan de wanhopige kant. Once a cheater, always a cheater, Phuong! Check it out.

2 thoughts on “Popsterren in Vietnam

  1. Jij bent niet te schatten Noëmie, hahaha 🙂 Zalig! Geniet ervan van al die prachtige muziek daar! Fijn hoe jullie je zo openstellen voor andere culturen!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s