Eindelijk!

Eindelijk afgestudeerd.
Eindelijk Grote Vakantie.
Eindelijk tijd voor deze blog.
Eindelijk onze miniwereldreis plannen!

Na studeren, stagiair spelen, telenetten, babysitten, delhaizen en rock werchteren is – kijk eens aan – eindelijk het moment aangebroken om onze (lees: Berrie Waaits en Noëmie Machtelinckx’) miniwereldreis uit te stippelen. Ondertussen al veel gelezen over onze to-do-landenlijst (Thailand, Cambodja, Laos, Vietnam en Australië), maar een echt plan PLAN ontbreekt nog steeds. Hier komt snel verandering in! Tijd met hopen nu om alles – wellicht niet tot in de puntjes – voor te bereiden. Lees er alles over op deze (of dit?) blog. Ook tijdens onze reis kan je hier terecht voor interessante updates over het wel en wee van mezelf en Stijn in Zuidoost-Azië en Australië. Dolletjes!

Suggesties, tips, must-see’s of random zever zijn steeds welkom. Het leven is aan de reageerders!

© River Kwai Jungle Rafts

UPDATE 1: Noëmie is haar internationaal paspoort gaan aanvragen. De gemeente Tremelo vraagt daar welgeteld €81,5 voor. Stijn betaalt voor hetzelfde paspoort in Aarschot slechts €71,5. Trek zelf uw conclusies!

UPDATE 2: Een van de mooiste drijvende (dixit Het Nieuwsblad) hotels bevindt zich toevallig op onze route. Droom hiernaast alvast een beetje met ons mee!

x Noëmie

Stijn is een man van weinig woorden, dus voor de content op A Backpack Story ben ik volledig verantwoordelijk. Uiteraard zullen opmerkelijke en “grappige” quotes van Mister Waait himself niet ontbreken!

3 thoughts on “Eindelijk!

 1. Dank voor al dat lof, Fien!

  Ben eens een kijkje gaan nemen naar dat ‘Poseidon Resort’, wat is dat?!
  Vind ik persoonlijk écht supereng! Niet alleen het prijskaartje (15.000 dollar) houdt me tegen, ook het Titanic/Poseidon-gevoel bezorgt me de bibbers…
  Is dat jullie huwelijksreisplan?! Trouwens ik wacht op uw soon-to-be-a-bride-blog! Waar blijft die?!

  x

 2. Naajjjss Nojemie! Is naajs! Ik ben al helemaal enthousiast/zenuwachtig in jullie plaats! Ik vind Stijns eerste inbreng “ole ole, we zijn weer op conge” gewoon al geweldig! Benieuwd wat dat geeft in Zuid-Oost-Azië! 🙂

  x x

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s